miercuri, 31 mai, 2023

Speriat de coronavirus, un buzoian și-a denunțat nevasta la poliție și a băgat-o la izolare

Speriat de coronavirus, un buzoian și-a denunțat nevasta la poliție și a băgat-o la izolare

Facebook
Twitter
Email

O femeie de 41 de ani din Buzău a fost introdusă într-un container medical din curtea Spitalului Județean Buzău, după ce a acuzat stări de vomă, tuse severă și insuficiență respiratorie. Alarma a fost dată chiar de către soțul pacientei, care a sunat la 112 și a declarat că soția sa ar putea fi infectată cu coronavirus.

Familia pacientei s-a speriat sâmbătă dimineață, când a observat cu ce simptome se confruntă femeia.

Soțul pacientei a declarat la poliție că aceasta ar putea fi infectată cu coronavirus întrucât soțul unei colege, care este șofer de TIR, ar fi revenit în urmă cu câteva zile din Italia fara a intra în izolare.

Imediat după ce au aflat toată povestea, polițiștii și medicii au transportat femeia de 41 de ani la izolare, în containerul din curtea Spitalului Județean din Buzău. Primul test rapid pentru Covid-19 a ieșit negativ însă abia duminică vor veni rezultatele trimise la Institutu ”Matei Balș” din București.

Supărată că a fost plasată în regim de izolare, pacienta de 41 de ani s-a filmat cu telefonul în timp ce acuza că este abandonată și lăsată fără hrană de către personalul medical.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Cum să câștigi la un cazinou online?

Te-ai săturat să pierzi bani în cazinourile online? Cu atât de multe jocuri și strategii, cum îți poți spori oportunitățile de a ieși învingător? Jocurile câștigătoare oferă o experiență palpitantă,