sâmbătă, 24 februarie, 2024

Se caută directori pentru Spitalul Județean Buzău

Se caută directori pentru Spitalul Județean Buzău

Facebook
Twitter
Email

Consiliul de Administraţie al Spitalului Judeţean Buzău organizează concurs pentru ocuparea funcţiilor de director medical şi director financiar contabil, posturi care în prezent sunt ocupate cu titlu de interimat. Examenul propriu-zis pe care îl vor susţine aspiranţii la cele două funcţii va avea loc în perioada 22-28 august 2013, dosarele de înscriere la concurs urmând a se depune până pe 9 august. Potrivit site-ului de internet al Spitalului Judeţean Buzău, cei care se vor înscrie pentru ocuparea unuia dintre cele două posturi vor trebui să susţină un test grilă, să susţină un proiect pe o temă din domeniul în care activează. În final, dacă vor trece de cele două teste, candidaţii vor susţine un interviu.

În acest moment, postul de director medical este ocupat de medicul Ion Drăghici. Acesta a venit în echipa de conducere a Spitalului Judeţean Buzău după demisia medicului Victor Ioniţă, care a renunţat la funcţia de conducere în urma scandalului copiilor legaţi de paturi în Secţia Pediatre a Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Postul de director financiar contabil este ocupat momentan de Valeriu Neacşu.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.