miercuri, 21 februarie, 2024

Protestul medicilor din Spitalul Județean a fost suspendat temporar

Protestul medicilor din Spitalul Județean a fost suspendat temporar

Facebook
Twitter
Email
Medicii din Spitalul Județean Buzău au amânat ședința care trebuia să decidă forma protestelor anunțate în urmă cu câteva săptămâni, una dintre variante fiind demisia în bloc Măsura a venit pe fondul noului context politic dar și ca gest de recunoștință față de medicii din București care luptă din răsputeri pentru a salva peste 130 de tineri răniți în incendiul din Colectiv. 

Potrivit medicului Ioniță, pe fondul evenimentelor din ultimele zile, protestul corpului medical nu mai poate avea ecoul scontat. ”Săptămâna aceasta urma să avem ședința în care trebuia să luăm decizia finală, dar având în vedere că nu mai avem parteneri de discuție, am reprogramat ședința pentru săptămâna viitoare. Strategia rămâne însă aceeași, numai ședința am anulat-o, având în vedere situația politică actuală”, a declarat joi medicul Victor Ioniță, lider de sindicat al medicilor din Spitalul Județean Buzău.
 
Potrivit medicului Victor Ioniță, discuțiile privind forma pe care o vor îmbrăca protestele cadrelor sanitare vor fi reluate săptămâna viitoare.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.