miercuri, 6 decembrie, 2023

Programul unităților medicale din Buzău, în perioada sărbătorilor. Vor fi deschise două farmacii

Programul unităților medicale din Buzău, în perioada sărbătorilor. Vor fi deschise două farmacii

Facebook
Twitter
Email
Buzoienii care vor avea nevoie de asistență medicală în zilele de Paște vor putea apela la serviciile camerelor de gardă ale unităților spitalicești din județ. Cei care vor avea nevoie de medicamente și alte produse farmaceutice, vor avea la dispoziție farmaciile Dona și Crâng.

Potrivit precizărilor Direcției de Sănătate Publică (DSP) Buzău, în perioada sărbătorilor, vor funcționa permanent gărzile la Spitalul Județean de Urgență Buzău, Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, Spitalul Orășenesc Nehoiu, precum și la Spitalul de Boli Cronice Smeeni.
 
Asistența medicală de urgență va fi asigurată de Serviciul Județean de Ambulanță Buzău dar și de cele patru centre de permanență care funcționează în județ: Berca, Pogoanele, Vernești și Vintilă-Vodă.
 
Buzoienii care în zilele de Paște vor avea nevoie de medicamente și diverse produse farmaceutice vor putea apela la Farmacia Dona, de pe strada Unirii, bloc P10, parter, cu program non-stop, și la Farmacia Crâng, strada Stadionului, care pe 12 aprilie funcționează cu program de gardă.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.