miercuri, 12 iunie, 2024

Polițiștii buzoieni merg să doneze sânge, la Centrul de Transfuzii

Polițiștii buzoieni merg să doneze sânge, la Centrul de Transfuzii

Facebook
Twitter
Email

După pompieri şi militarii de la Divizia 2 Infanterie Getica, a venit rândul angajaţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie să treacă pe la Centrul de Transfuzii, pentru a ajuta unitatea care se confruntă cu o criză a rezervei de sânge. Aproximativ 80 de poliţişti au dorit astfel să îi ajute pe cei aflaţi în suferinţă.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău a răspuns apelului lansat de Centrul Judeţean de Transfuzie Sanguină, care se confruntă cu o criză în ceea ce priveşte rezervele de sânge, pe fondul solicitărilor tot mai mari din ultima perioadă.   În zilele de 26 şi 27 septembrie, aproximativ 80 de poliţişti de la mai multe structuri ale inspectoratului se vor prezenta la Centrul Judeţean de Transfuzie Sanguină şi vor dona sânge.

Înscrierea la această acţiune a fost benevolă, poliţiştii fiind convinși că în acest mod pot salva viaţa unui copil, a unui părinte, pot salva viaţa victimelor accidentelor de circulaţie ori a altor întâmplări nefericite.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.