miercuri, 22 mai, 2024

Policlinica N. Titulescu își reia activitatea, după ce ultimele teste Covid-19 au ieșit negative

Policlinica N. Titulescu își reia activitatea, după ce ultimele teste Covid-19 au ieșit negative

Facebook
Twitter
Email

Toate cele 93 de teste prelevate de la personalul medical din cadrul Policlinicii Nicolae Titulescu au ieșit negative. Prin urmare, DSP Buzău a decis ca activitatea policlinicii să fie reluată, cu respectarea normelor de igiena și de distanțare socială.

Activitatea va fi reluată în cursul zilei de astăzi, conform Prefecturii.

”Menționăm că, până la această dată, au fost efectuate două teste pentru Coronavirus pentru fiecare cadru medical care își desfășoară activitatea în cadrul Policlinicii N. Titulescu din municipiul Buzău”, se arată în comunicatul Prefecturii Buzău.

Policlinica a fost închisă cu o săptămână în urmă după ce testul medicului neurolog Dorina Murgoci a ieșit pozitiv, apoi al unui asistent medical de 67 de ani.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Ce este detartrajul?

Detartrajul este o procedură stomatologică non-invazivă, menită să îndepărteze placa bacteriană și tartrul (depunerile calcificate) de pe suprafața dinților și de sub gingii. Această procedură