Opt cazuri noi de infectare cu COVID-19, confirmate în județul Buzău

Numărul total de cazuri pozitive la nivelul județului Buzău a ajuns la 233, conform datelor Direcției de Sănătate Publică. Printre cele opt cazuri noi se află angajate ale Direcției de Asistență Socială și paciente al secției Oncologie a Spitalului Județean.

CAZUL 226 – pacient sex feminin, 63 ani, ușor simptomatică, personal medical, salariată al DGASPC Buzău.

CAZUL 227 – pacient sex feminin, 50 ani, asimptomatică, salariată a DGASPC Buzău.

CAZUL 228 – pacient sex feminin, 67 ani, pacient oncologic, simptomatică, internată la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).

CAZUL 229 – pacient sex feminin, 50 ani, simptomatică, internată la Secția PNF a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).

CAZUL 230 – pacient sex feminin, 42 ani, pacient oncologic, testată și depistată într-o clinică particulară din București.

CAZUL 231 – pacient sex feminin, 39 ani, simptomatică, internată la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).

CAZUL 232 – pacient sex feminin, 34 ani, asimptomatică, salariată a DGASPC Buzău.

CAZUL 233: pacient sex feminin, în vârstă de 18 ani, internată la o unitate sanitară din București, contact direct cu cazul 186 (mama). Cazul 186 este un sugar în vârstă de o lună, internat cu simptomatologie în Secția Pediatrie a SJU Buzău (izolat), transferat la Spitalul ”Victor Babeș” din București.

Pacienți au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. Ancheta epidemiologică este derulată de către Direcția de Sănătate Publică.

Fii Reporter