sâmbătă, 2 decembrie, 2023

Noul manager al Spitalului Județean Buzău este doctorul Cosmin Ursăchescu

Noul manager al Spitalului Județean Buzău este doctorul Cosmin Ursăchescu

Facebook
Twitter
Email

Medicul ORL Cosmin Ursăchescu este, de luni dimineață, noul manager interimar al Spitalului Județean de Urgență Buzău, post rămas vacant în urma demisiei chirurgului Marius Anastasiu. Decizia de numire aparține președintelui CJ Buzău, Cristi Bîgiu. Dr. Ursăchescu este originar din județul Ialomița.

”Prin Dispoziţia Nr. 281, Preşedintele Consiliului Judeţean, Dl. Marian-Cristinel Bîgiu, a dispus numirea Managerului interimar la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău în persoana
D-lui. Dr. Ursăchescu Cosmin, începand cu data de 2.12. 2013 pe o perioadă de 6 luni”, se arată într-un comunicat de presă al Spitalului Județean.

Fostul manager, medicul Marius Anastasiu, şi-a înaintat cererea de demisie, pe 25 noiembrie, din motive personale. Reprezentanţii Consiliului de Administraţie spun că au luat act de decizia acestuia, după ce au încercat să-l convingă să revină asupra deciziei.

Noul manager, Cosmin Ursăchescu, este medic chirurg ORL și lucrează în Spitalul Județean de Urgență Buzău, de patru ani. Este originar din Ialomița, are 36 de ani și este căsătorit cu dr. Andreea Ursăchescu, fiica regretatului medic ORL Stelian Manole, fost șef al secției ORL timp de peste 15 ani, și a doctoriței Cornelia Manole. Este tatăl a doi copii, un băiețel și o fetiță.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.