sâmbătă, 2 decembrie, 2023

Noul Centru de Nefrologie şi Dializă de la Buzău va fi inaugurat vineri

Noul Centru de Nefrologie şi Dializă de la Buzău va fi inaugurat vineri

Facebook
Twitter
Email

Vineri, îşi deschide porţile noul Centru de Nefrologie şi Dializă IHS de la Buzău. Este vorba de un centru medical modern, menit să ofere cele mai bune servicii medicale de dializă pentru pacienţii cu boli cronice de rinichi din Buzău. Centrul de Nefrologie şi Dializă IHS Buzău este ultimul centru pus în funcţiune din reţeaua International Healthcare Systems. Noul Centru de Nefrologie şi Dializă IHS Buzău este un centru medical modern, menit să ofere cele mai bune servicii medicale de dializă pentru pacienţii cu boală cronică de rinichi din Buzău, la standarde internaţionale.

Vineri, noul centru va fi deschis oficial printr-o conferinţă de presă la care participă Georgios Sofianos, Administratorul Companiei HIS, dr. Constanţa Andone – medic şef al Centrului de Nefrologie şi Dializă IHS Buzău, dr. Marius Anastasiu – managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău şi un reprezentant al Consiliului Judeţean Buzău.

Compania International Healthcare Systems (IHS), parteneră în acest proiect, este prezentă în România din 2005 şi a deschis până acum 13 centre de nefrologie şi dializă.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.