joi, 22 februarie, 2024

Medicul Marius Anastasiu a promovat cu nota maximă concursul de manager al Spitalului Judeţean

Medicul Marius Anastasiu a promovat cu nota maximă concursul de manager al Spitalului Judeţean

Facebook
Twitter
Email

În cadrul concursului pentru funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, chirurgul Marius Anastasiu a obţinut nota 10, atât la testul grilă, cât şi pentru proiectul de management prezentat. Urmează ca rezultatul să fie afişat la avizierul SJU şi să se treacă de perioada legală de contestaţii. “Proiectul a fost o analiză a situaţiei actuale de la Spitalul Judeţean şi un plan de management pe următorii ani”, a precizat secretarul general al judeţului, Laurenţiu Gavrilă, preşedintele Consiliului de Administraţie al Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău.

Medicul Marius Anastasiu a fost numit manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă la începutul lunii august 2012, pentru o durată de şase luni, până la organizarea concursului de ocupare definitivă a funcţiei. Numirea s-a făcut prin dispoziţia preşedintelui Consiliului Judeţean, Cristinel Bîgiu.

Marius Anastasiu este şeful Secţiei de Chirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău. A început să fie cunoscut şi apreciat ca un chirurg de top al României în 1999, când a adus şi a pus în funcţiune, la Spitalul Judeţean Buzău, cel de-al treilea laparoscop din ţară, după Bucureşti şi Iaşi, la acel moment fiind, deja, membru al Societăţii Europene de Chirurgie Digestivă şi al Societăţii Internaţionale de Chirurgie şi Gastroenterologie.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.