joi, 29 februarie, 2024

Încă șase buzoieni infectați cu SARS-CoV-2 au murit. Aveau și alte boli

Încă șase buzoieni infectați cu SARS-CoV-2 au murit. Aveau și alte boli

Facebook
Twitter
Email

Autoritățile din Buzău raportează un număr redus de noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, dar și șase noi decese. Este vorba despre trei bărbați de 73, 91 și 93 de ani și trei femei de 68, 69 și 84 de ani.

Toți pacienții decedați aveau comorbidități. Printre bolile de care aceștia mai sufereau sunt diabet, astm, hepatită, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă congestivă, anemie cronică și Alzheimer.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică, în județ au fost confirmate 30 de cazuri noi de COVID 19, 3 pacienți fiind diagnosticați în laboratoare private de analize, iar unul într-o unitate sanitară din alt județ.

Cei 30 de pacienți nou confirmați au vârste cuprinse între 1 an și 78 de ani.

Conform autorităților sanitare, numărul total de cazuri pozitive din județul Buzău a ajuns la 7.921, 6.824 persoane fiind declarate vindecate și externate.

De asemenea, 856 de persoane se află în carantină, iar 740 de persoane, în izolare la domiciliu. Numărul total de decese Covid-19 înregistrat, în județul Buzău, de la începutul pandemiei, a ajuns la 212.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.