Iată care sunt bonusurile oferite de autoritățile Buzăului medicilor care se angajează în Spitalul Județean

Se încearcă, din nou, rezolvarea deficitului de medici la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Recent, cea mai mare unitate sanitară din județ a scos la concurs nu mai puțin de 22 posturi de medici. Totodată, sunt scoase la concurs și trei posturi de farmaciști.

Criza medicilor din Spitalul Județean de Urgență Buzău ar putea fi soluționată luna viitoare, atunci când se va organiza concurs pentru ocuparea a 22 posturi de medici.

De asemenea, sunt scoase la concurs posturi de medici pentru secțiile Nefrologie, Ortopedie, Boli infecțioase, Pneumologie, Neonatologie, Obstretică – Ginecologie și Chirurgie generală în cadrul Centrului Multifuncțional de la Pârscov.

Tot în aprilie, Spitalul Județean Buzău va scoate la concurs trei posturi de farmacist.

Medicii care vor promova la concursul de luna viitoare vor fi și primii beneficiari ai stimulentelor financiare propuse de conducerea Consiliului Județean Buzău. Astfel, medicii care vor fi încadrați la Spitalul Județean vor primi un bonus financiar de 2.900 de lei, lunar, timp de 6 luni. Totodată, medicilor care vin din alte județe li se asigură locuință de serviciu.

Fii Reporter