Fost director al Direcției de Finanțe Buzău, decedat în urma infecției cu SARS-CoV-2. Nu era vaccinat

Direcția de Sănătate Publică a raportat, joi, un număr de 21 de decese la pacienți infectați cu SARS-CoV-2, cu vârste cuprinse între 44 și 88 de ani. Pe lista celor răpuși de coronavirus apare și Petruș Cârcei, fost director al Direcției de Finanțe Buzău, în vârstă de 57 de ani.

Petruș Cârcei a ajuns la spital în cursul zilei de miercuri, cu simptomatologie severă.

- Promo -

I s-a făcut triajul după care a fost transferat într-unul dintre containerele din curtea Spitalului Județean, în așteptarea eliberării unui loc în spital.

Petruș Cârcei a murit câteva ore mai târziu. Acesta avea 57 de ani și nu era vaccinat anti-Covid. Cârcei a fost director al Direcției de Finanțe Buzău.

Autoritățile de sănătate publică au raportat, joi, 21 de decese asociate Covid-ului. De asemenea, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 270 cazuri noi de infectare cu noul coronavirus și cinci cazuri de reinfectare, din totalul celor 778 de teste efectuate.

Pacienții au vârste cuprinse între 8 luni și 96 de ani.

Medicii atrag atenția asupra faptului că prea mulți bolnavi ajung târziu la spital, atunci când afectarea pulmonară e atât de mare încât medicii, pur și simplu, nu mai pot face nimic pentru ei.

Fii Reporter