Două noi cazuri de COVID-19 la Spitalul Județean Buzău. Cadrele medicale infectate au ajuns la un spital din București

Încă două cazuri de COVID-19 au fost confirmate în Spitalul Județean Buzău, la secțiile ORL și Medicină Internă. Este vorba despre un medic și despre o asistentă medicală. Cei doi au fost trimiși la un spital din București.

”Situatia cazurilor confirmate astazi, 19 mai, este urmatoarea: un medic de pe sectia O.R.L. si o asistenta medicala de pe sectia Medicina Interna au iesit pozitivi”, anunță conducerea SJU Buzău.

În cursul zilei de luni au fost testate 32 de cadre medicale, respectiv medici, asistenti medicali, infirmiere, care au intrat în contact cu pacienții care au ieșit pozitivi și personalul medical de pe secția Dializă-Nefrologie, rezultatele fiind negative.

Întrucât un medic din secția O.R.L. a ieșit pozitiv, s-a început testarea cadrelor medicale din secție precum și a pacienților internați. Cei doi pacienți care au ieșit pozitivi au fost trimiși la Bucuresti.

https://adevarul.ro/locale/buzau/noi-cazuri-covid-19-spitalul-judetean-buzau-cadrele-medicale-infectate-fost-internate-bucuresti-1_5ec3ab8b5163ec4271ee6549/index.html
Fii Reporter