Daniela Vlădoiu, mămica diagnosticată cu cancer, primește vești bune de la medicii din Turcia, unde a ajuns cu ajutorul unor donații

Minunile apar în viața Danielei Vlădoiu, mămica diagnosticată de cancer, căreia medicii români i-au mai dat cel mult două luni de trăit. Cu ajutorul a sute de oameni care au răspuns unei campanii umanitare pe Facebook, buzoianca a intrat pe mâinile medicilor turci, care după numai câteva zile de investigații i-au dat motive de speranțe. 

La o zi după ce Daniela Vlădoiu a ajuns la Clinica Anadolu, cu o ambulanță privată din Galați, medicii turci au demarat investigațiile medicale. În cursul zilei de joi, specialiștii i-au comunicat femeii primele rezultate. 
 
”I-au găsit o tumoră de 10 centimetri, la vezică, și un chist la plămâni. Vestea bună este că nu i-au descoperit acele cheaguri de sânge în plămâni, așa cum i-au spus aici, în țară, și care îi puneau viața în pericol în cazul unei operații. I-au zis că o să treacă pe tratament și că probabil o să fie operată”, ne-a declarat Elena Cristea, mama Danielei.  
 
În clinica din Istanbul, Danielei i se fac în continuare analize şi investigaţii amănunţite, pentru ca medicii să găsească cea mai eficientă schemă de tratament. Tânăra din Buzău are motive și mai întemeiate să creadă că va fi pusă pe picioare și își va putea crește băiețelul în vârstă de 2 ani și 8 luni, pentru care se încăpățânează să trăiască.
 
Acasă, părinţii fetei se roagă şi aşteaptă din moment în moment veşti bune. În lupta cu necruțătoarea boală, Daniela are alături nu numai familia, ci sute de oameni cu suflet, printre care şi arişti, care au răspuns apelului umanitar publicat pe Facebook.
 
Cei care vor să o ajute pe Daniela pot face donaţii în conturile: 
RON: RO68BTRLRONCRT0275831901
EURO: RO18BTRLEURCRT0275831901
Codul Swift: BTRLRO22
VLADOIU DANIELA
EURO: RO78BTRLEURCRT0070466301
SWIFT: BTRLRO22 
Tomescu Gabi Iulian (fratele Danielei)
PayPal: cristeavladoiudaniela@yahoo.com
 
 
 

Fii Reporter