sâmbătă, 2 decembrie, 2023

Concurenţă mare pentru un post plătit cu cel mult 800 de lei pe lună, la Spitalul Județean

Concurenţă mare pentru un post plătit cu cel mult 800 de lei pe lună, la Spitalul Județean

Facebook
Twitter
Email
Motivaţi de nevoia unui loc de muncă stabil, nu mai puțin de 44 de buzoieni s-au înscris la concursul organizat de Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău pentru 11 posturi vacantate. Cel mai „vânat” post al unităţii spitaliceşti este cel de spălătoreasă: pe cele șase posturi scoase la concurs se vor bate 36 de candidate. 

La Spitalul Județean de Urgență Buzău este concurență serioasă pentru posturile scoase la concurs. Dovadă este numărul mare de candidați care vor să participe la concursul care va fi organizat săptămâna viitoare de către cea mai mare unitate medicală din județ. 
 
Pentru 11 posturi vacantate – de spălătoreasă, zugrav, electrician și instalator – vor concura nu mai puțin de 44 de candidați.
 
Concursul privind ocuparea celor 11 posturi vacante se va desfășura marți, la sediul Spitalului Județean Buzău.
 
Pentru postul de spălătoreasă, cel mai vânat la concursul de săptămâna viitoare, viitoare angajate vor primi salariul minim pe economie.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.