duminică, 25 februarie, 2024

Centre de vaccinare, pregătite în județul Buzău pentru administrarea serului Moderna

Centre de vaccinare, pregătite în județul Buzău pentru administrarea serului Moderna

Facebook
Twitter
Email

Un număr de aproape 12.000 de buzoieni s-au înscris, până acum, pe listele de așteptare de pe platforma de vaccinare națională, sperând să se vaccineze anti-COVID, în perioada următoare.

Cei mai mulți sunt înscriși la Liceul cu Program Sportiv, acolo unde sunt trei fluxuri de vaccinare. În acest centru sunt pe liste 2.715 buzoieni.

Între timp, un nou centru de vaccinare a fost listat pe platformă, urmând a fi deschis atunci când vor exista doze de vaccin.

Este vorba despre Centrul de Permanență din Vintilă Vodă, acolo unde se vor putea face imunizări, în momentul în care Buzăul va primi noi doze de vaccin.

Deși ultimul pe platformă, și pentru acest centru au optat 189 de buzoieni care speră la vaccin.

În județul Buzău, pe platforma națională, figurează 15 centre de vaccinare, însă nu toate sunt deschise în acest moment.

Centrele de la Pârscov, Berca, Vintilă Vodă, dar și cel din municipiul Buzău, de pe strada Gârlași, unde se va folosi vaccinul Moderna, nu sunt încă funcționale, ele urmând a fi deschise atunci când vor exista vaccinuri.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.