Ce n-a văzut Buzăul: ambulanțe SMURD care vor face curse între maternitatea veche și cea nouă, pentru a muta pacienți

Joi sunt programate primele internări în noua maternitate de pe strada Victoriei. Mutarea cu vehicule speciale de la ISU a pacienților, mămici dar și bebeluși, din vechiul sediu și până la noua unitate medicală va impune anumite restricții de circulație.

”Joi, 19 mai, pe raza municipiului Buzău vor fi instituite restricții de circulație, cu ocazia relocării pacienților și a infrastructurii necesare activității medicale din fostul imobil al Maternității (Bulevardul Gării nr.8) în imobilul din strada Victoriei nr. 18”, se arată într-un comunicat al IPJ Buzău.

Poliția va restricționa circulația auto, de la ora 10.00, de la intersecția Bulevardului Gării cu strada Plevnei până la intersecția străzii Tudor Vladimirescu cu strada Războieni, de la intersecția străzii Victoriei cu strada Plevnei până la intersecția străzii Victoriei cu strada Bistriței și până la intersecția străzii Sculpturii cu strada Aurorei.

Operațiunea de relocare a peste 70 de pacienți, femei și nou-născuți, se derulează în premieră, cel puțin în municipiul Buzău, fiind angrenate mai multe autospeciale de la ISU Buzău. De joi, internările se vor face în maternitatea nouă, care este una dintre cele mai moderne din țară.

Fii Reporter