Câte angajări pe bază de CV și interviu a făcut Spitalul Județean Buzău

În perioada Stării de Urgenţă, Spitalul Județean de Urgență Buzău a făcut angajări pentru o perioadă de 6 luni, doar pe bază de CV și interviu. Nu mai puțin de 21 de persoane au fost angajate, în perioada 16 martie – 15 mai, la cel mai mare spital din județ.

Dintre cei 21 de noi angajaţi ai spitalului, patru sunt medici, iar nouă sunt asistenți medicali. Totodată, s-au angajat pe bază de CV și interviu două infirmiere, un brancardier, un psiholog, o îngrijitoare, doi agenți responsabili cu dezinfecția şi un șofer.

Deoarece multe secții se confruntă în continuare cu deficit de personal, conducerea Spitalului Județean speră ca, în această vară, după ridicarea Stării de alertă, să organizeze concurs pentru ocuparea, pe o perioadă nedeterminată, a unor posturi de personal medical și auxiliar.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Buzău spune că este nevoie de personal în aproape toate secțiile. Cel mai recent concurs de angajare a avut loc în noiembrie, anul trecut. 15 posturi au fost ocupate, cele mai multe fiind de asistenți medicali.

Fii Reporter