miercuri, 22 mai, 2024

Buzoienii sunt chemați să doneze ajutoare pentru gălățenii sinistrați după inundații

Buzoienii sunt chemați să doneze ajutoare pentru gălățenii sinistrați după inundații

Facebook
Twitter
Email

Crucea Roşie Buzău organizează, începând din această săptămână, o campanie de strângere de ajutoare pentru miile de oameni afectaţi de inundaţii în județul Galaţi. Prin proiectul „Banca de alimente”, a fost amenajat un punct de colectare în incinta supermarketului Carrefour din Buzău.  Buzoienii care doresc să-i ajute pe oamenii din satele gălățene rămaşi fără case şi fără minime condiţii de trai după inundaţiile devastatoare din ultimele zile pot participa la demersul iniţiat de Crucea Roşie Buzău. „Fac un apel către buzoienii cu suflet să ne ajute la strângerea de ajutoare pentru sinistrații din satele din județul Galați. Donaţiile pot consta în alimente neperisabile, apă şi produse de igienă personală. De asemenea, se pot dona și sume de bani care vor fi folosiți pentru cumpărarea de alimente și produse care le vor fi utile sinistraților”, a ținut să precizeze Florea Bârzu, directoarea filialei de Cruce Roșie Buzău.

Ajutoarele pot fi depuse la un punct de colectare amenajat în incinta supermarketului Carrefour din Buzău.

Peste 3.600 de persoane au fost evacuate şi peste 1.800 de case au fost afectate de inundaţiile produse în ultimele zile în 34 de localităţi din judeţul Galaţi.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.