miercuri, 22 mai, 2024

Buzoianca venită din Italia, izolată timp de 14 zile în tabăra de la Arbănași

Buzoianca venită din Italia, izolată timp de 14 zile în tabăra de la Arbănași

Facebook
Twitter
Email

După ce femeia în vârstă de 52 de ani sosită din Italia a fost preluată de ambulanță, a fost transportată la Secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău, unde a stat internată câteva ore, într-o aripă a secției în care nu se afla niciun alt pacient.

Pe parcursul internării, femeia a fost examinată medical și i-au fost prelevate probe pentru efectuarea analizelor medicale, care au fost trimise la Institutul Matei Balș din Capitală.

În cursul nopții, buzoianca a fost preluată de ambulanța specială și a fost transferată la centrul de carantină de la Arbănași. Aici i-au fost asigurate apă, hrană, produse de igienă și asistență medicală permanentă.

Femeia nu prezintă simptome specifice infecției cu Coronavirus și va rămâne izolată timp de 14 zile.

Transferul către centrul de carantină s-a desfășurat fără incidente. În zonă acționează preventiv un echipaj de jandarmi.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Ce este detartrajul?

Detartrajul este o procedură stomatologică non-invazivă, menită să îndepărteze placa bacteriană și tartrul (depunerile calcificate) de pe suprafața dinților și de sub gingii. Această procedură