miercuri, 31 mai, 2023

Bolnavii din zona de munte a Buzăului, tratați în spitalul Nehoiu ca înainte de pandemie

Bolnavii din zona de munte a Buzăului, tratați în spitalul Nehoiu ca înainte de pandemie

Facebook
Twitter
Email

Spitalul Orășenesc din Nehoiu primește, de miercuri, pacienți cu alte afecțiuni decât COVID-19, după aproape cinci luni în care unitatea a fost destinată exclusiv bolnavilor infectați cu coronavirus.

Cum numărul pacienților a scăzut semnificativ, autoritățile au decis să reamenajeze Spitalul Nehoiu astfel încât unitatea să primească și pacienți cu alte afecțiuni decât COVID-19.

Astfel, din cele 45 de paturi pe care Spitalul din Nehoiu le avea alocate pentru bolnavii cu coronavirus, vor mai rămâne doar zece paturi, alte 120 de paturi fiind destinate pacienților non-COVID.

Din cele zexce paturi rămase în continuare la dispoziția bolnavilor de COVID-19, cinci sunt la compartimentul de Boli Cronice și alte cinci, la Chirurgie. Restul secțiilor spitalului își revin, de miercuri, la activitatea de dinainte.

Și structura celorlalte spitale din județ care primesc bolnavi infectați cu coronavirus se modifică în sensul în care numărul paturilor destinate pacienților COVID-19 se reduce substanțial.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Cum să câștigi la un cazinou online?

Te-ai săturat să pierzi bani în cazinourile online? Cu atât de multe jocuri și strategii, cum îți poți spori oportunitățile de a ieși învingător? Jocurile câștigătoare oferă o experiență palpitantă,