sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Bani pentru renovarea cabinetelor medicale. Unde vor ajunge investițiile

Bani pentru renovarea cabinetelor medicale. Unde vor ajunge investițiile

Facebook
Twitter
Email

Un număr de 11 localități din județul Buzău ar putea beneficia de sume consistente pentru renovarea cabinetelor medicale, printr-un proiect cu finanțare europeană, care privește dezvoltarea infrastructurii medicale prespitalicești.

Astfel, comunele Mihăilești, Viperești, Râmnicelu, Lopătari, Luciu, Măgura, Valea Salciei, Brădeanu, Buda, Cilibia, dar și municipiul Râmnicu Sărat, pot solicita 140.000 euro pentru lucrări de construcție sau renovare, 57.300 euro pentru echipamente medicale, ce vor fi achiziționate centralizat de Ministerul Sănătății și livrate fiecărei primării, și 3.000 euro pentru mobilier și publicitate.

Cererile de finanțare și proiectul se vor putea depune în perioada 10 noiembrie – 15 decembrie de către primăriile comunităților eligibile. Pe lângă cele 11 localități buzoiene preselectate de Ministerul Sănătății, alte două, Pătârlagele și Cernătești, se află pe lista de rezervă a acestui plan de finanțare.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton