Armata a descins la Centrul de Transfuzii Buzău. Află motivul

Peste 30 de militari din garnizoana Buzău s-au mobilizat miercuri și au participat la campania umanitară de donare de sânge pentru o tânără de 30 de ani. Pentru gestul lor, voluntarii în uniforma armatei au fost lăudați de noul comandant al Diviziei 2 Infanterie „Getica”, generalul de brigadă Gheorghe Vişan.

”Participarea militarilor buzoieni la această campanie se doreşte a fi o frumoasă punte umană care va conduce la creşterea coeziunii sociale în jurul unui proiect care vizează una din valorile fundamentale ale statului, respectiv Armata României. Totodată, dorim prin acest gest să educăm şi tânăra generaţie în sprijinul solidarităţii cu populaţia şi, în general, cu persoanele care întâmpină probleme medicale grave”, a declarat generalul de brigadă Gheorghe Vişan, comandant al Diviziei 2 Infanterie „Getica”.

IMG_4256

În urmă cu două zile, generalul de brigadă Gheorghe Vişan a preluat Drapelul de Luptă şi comanda Diviziei 2 Infanterie „Getica” de la generalul-maior Petrică-Lucian Foca, printr-o ceremonie militară desfășurată la sediul comandamentului marii unităţi. Generalul Foca a fost numit comandant al Comandamentului Forţelor Întrunite.

Fii Reporter