Apel pentru salvarea Dianei Jurubiță, o buzoiancă de 27 de ani, diagnosticată cu o boală teribilă

O tânără familie din Buzău, Diana și Adrian Jurubiță, au acum nevoie de sprijinul tuturor, de solidaritate, pentru a depăși o cumpănă grea a vieții. În urmă cu câteva luni, Diana, în vârstă de 27 de ani, a fost diagnosticată cu tumoră intramedulară cervicală neoperabilă.

Calvarul a început cu nenumărate drumuri la spitale, analize zilnice și tratamente costisitoare pentru cancer, care, în ultimul timp au fost oprite deoarece starea Dianei s-a deteriorat fizic dar și în ceea ce privește nivelul de sânge.

Într-o clinică din Germania, a beneficiat de o intervenție chirurgicală menită să amelioreze temporar starea gravă în care se află. Intervenția pe care a avut-o a fost în valoare de 50.000 euro iar în continuare este nevoie de tratamente ce constau în transfuzii de sânge şi trombocite iar costul acestora este de 600 euro/transfuzie fiindu-i necesare la intervale de două zile.

După luni întregi de suferință, de luptă continuă cu boala, o rază de speranță pentru Diana vine de la o clinică din Koln, unde tânăra ar putea beneficia de tratamente bazate pe imunoterapie, menite să o salveze.

Costurile tratamentului sunt peste posibilitățile lor, ale familiilor și prietenilor care le-au sărit până acum în ajutor, de aceea, orice sprijin este binevenit, iar conturile în care se pot face donații pentru ca Diana Jurubiță să aibă șansa să învingă boala sunt următoarele:

Adrian Jurubiță
RO60INGB5516999901237328 – ING Bank
RO40INGB0000999906461846 – ING Bank
Contul în euro al Dianei Jurubiță:
RO97INGB0000999906440644 – ING Bank.
Linkul de paypal: http//www.paypal.me/adianjurubita.

Fii Reporter