Anunț privind asistența medicală și programul farmaciilor, în minivacanța de Ziua Națională

Camerele de gardă ale spitalelor și centrele de permanență din judeuțul Buzău vor fi deschise în perioada 30 noiembrie-5 decembrie iar o farmacie din Unirii Sud va fi deschisă non-stop. Este precizarea Direcției de Sănătate Publică (DSP) Buzău, care a transmis o listă cu obiectivele din sistemul medical care vor funcționa în această minivacanță, precum și telefoanele de contact.

DSP Buzău anunță că în perioada 30 noiembrie – 5 decembrie, asistența medicală este asigurată prin camerele de gardă ale unităților spitalicești din județ, respectiv Spitalul Județean de Urgență Buzău, Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, Spitalul Orășenesc Nehoiu și Spitalul de Boli Cronice Smeeni. De asemenea, urgențele vor fi asigurate de Serviciul Județean de Ambulanță, asistența medicală de urgență fiind a realizată și de cele trei centre de permanență din județ, de la Berca, Vernești și Vintilă-Vodă.

Totodată, DSP precizează că majoritatea farmaciilor din municipiul Buzău vor funcționa cu program scurt în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie. Buzoienii care au nevoie de medicamente în această perioadă pot opta pentru farmacia Dona 49, de pe Bulevardul Unirii Sud, bloc P10, parter, care va funcționa cu program non-stop.

Asigurarea Asistentei Medicale in Judetul Buzau in Perioada 30.11 – 05.12.2016

Fii Reporter