miercuri, 21 februarie, 2024

Ajutoare de la Crucea Roşie pentru bătrânii din azilurile buzoiene

Ajutoare de la Crucea Roşie pentru bătrânii din azilurile buzoiene

Facebook
Twitter
Email

Filiala de Cruce Roşie Buzău face donaţii unor centre pentru persoane vârstnice sau cu handicap. Este vorba de vitamine, gel antibacterian şi medicamente, în valoare totală de 8.700 de lei. „Medicamentele sunt donate de producătorul şi distribuitorul de medicamente şi produse cosmetice Hypocrate 2000 Bucureşti, iar detergenţii şi produsele de îngrijire provin tot din donaţii făcute de diverşi agenţi economici, Crucii Roşii centrale”, a precizat Floarea Bîrzu, directoarea filialei Buzău de Cruce Roşie.

Beneficiare sunt Căminul pentru persoane vârstnice „Alecu Bagdad” Rm. Sărat, Căminul pentru persoane vârstnice Smeeni, Centrul de asistenţă medico-socială Pogoanele, Centrul de recuperare şi reabilitare pentru persoane adulte Stîlpu şi Centrul de recuperare şi reabilitare pentru persoane adulte Rm. Sărat.

De asemenea, Crucea Roşie Buzău donează şi Fundatiei “Sf. Sava de la Buzău”, precum şi Căminului de servicii pentru persoane vârstnice “Al. Marghiloman” Buzău, vitamine, gel antibacterian, dar şi cosmetice şiproduse igienico-sanitare.

În altă ordine de idei, vineri, voluntarii Filialei de Cruce Rolie Buzău vor merge pentru a ajuta patru familii nevoiașe din localitățile Topliceni, Murgești, Grebănu și Tisău. Familiile vor fi sprijinite prin donarea de alimente neperisabile, produse igienico-sanitare.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.