Activitate intensă în spitalele Buzăului. Trei nașteri au fost în Noaptea de Înviere

Vinul, drobul, friptura de miel sau ouăle roşii consumate în exces de sărbători le-au dat bătăi de cap buzoienilor. În prima și a doua zi de Paște, peste 300 de oameni au ajuns la spital și au avut nevoie de îngrijiri medicale. De asemenea, la Buzău, în cele două zile de sărbătoare au fost înregistrate 11 nașteri.

Și în acest an, medicii buzoieni au avut de furcă cu împătimiții ospețelor de Paşti. La fel ca și în anii trecuți, mulți pacienți au ajuns la spital din cauza exceselor culinare și a paharelor de alcool date pe gât fără contenire. Astfel, în prima si a doua zi de Paști, peste 300 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

CITEȘTE ȘI: Curtea cu sute de statui: Gigi Becali, Arsenie Boca şi Nicolae Guţă, în galeria figurilor împietrite

De astăzi, medicii nu se mai asteaptă la un aflux de pacienti, pentru ca se incheie si petrecerile. Totodată, în județul Buzău, în cele două zile de sărbătoare au fost înregistrate 11 nașteri. În Noaptea de Înviere s-au născut trei fetițe.

În a doua zi de Paște, la Maternitatea Buzău au avut loc patru nașteri: doi băieței și două fetițe. Medicii spun că toți micuții sunt perfect sănătoși iar în zilele următoare vor fi externați.

Fii Reporter