miercuri, 22 mai, 2024

Accesul pacienților în Policlinica Titulescu, numai cu programare telefonică

Accesul pacienților în Policlinica Titulescu, numai cu programare telefonică

Facebook
Twitter
Email

În urma mai multor sesizări de la cetățeni care reclamă aglomerația din ultima vreme, care pune în pericol sănătatea publică, inspectori din cadrul DSP Buzău au desfășurat un control la Policlinica Nicolae Titulescu. Autoritățile au stabilit un set de măsuri care trebuie puse în aplicare imediat.

În urma aspectelor semnalate de cetățeni și pe fondul creșterii numărului de cazuri de infectare cu noul Coronavirus, prefectul județului a convocat conducerea Direcției de Sănătate Publică pentru a trasa măsuri de urgență astfel încât să fie respectate toate normele stabilite de autorități pe perioada stării de alertă.

Una dintre măsuri este aceea ca accesul în unitate să fie permis numai pacienților pentru care s-a realizat programarea telefonică. De asemenea, angajații policlinicii trebuie să asigure marcarea zonelor de circulație a pacienților.

O altă obligație este aceea de asigurare a distanțării sociale a pacienților în exteriorul clădirii de către firma de pază și informarea acestora că accesul în unitate se va face doar la ora programării. Va fi permis accesul pentru fiecare cabinet a unui pacient în interior și a unei singure persoane în sala de așteptare.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Ce este detartrajul?

Detartrajul este o procedură stomatologică non-invazivă, menită să îndepărteze placa bacteriană și tartrul (depunerile calcificate) de pe suprafața dinților și de sub gingii. Această procedură