sâmbătă, 20 aprilie, 2024

VIDEO Un tânăr culturist a fost răpus de anabolizante. Vezi pe cine acuză familia de producerea acestei tragedii!

VIDEO Un tânăr culturist a fost răpus de anabolizante. Vezi pe cine acuză familia de producerea acestei tragedii!

Facebook
Twitter
Email

Tragedie într-o familie din Buzău. Un tânăr de doar 23 de ani a murit în urma unui infarct chiar în plină stradă, spre disperarea rudelor și prietenilor. Familia băiatului acuză acum administratorul unei săli de culturism că i-ar fi administrat tânărului anabolizante pentru creșterea performanțelor sportive. Nimeni nu-și poate explica cum s-a întâmplat nenorocirea, mai ales că băiatul avea o vârstă fragedă pentru a fi în pericol de infarct. Vroia să aibă un trup de invidiat dar tânărul a căzut ca secerat, în plină stradă, la mică distanță de o sală de culturism improvizată chiar în plin câmp. Aici făcea de câteva luni antrenamente, împreună cu mai mulți prieteni.

Rudele victimei dau vina acum pe un antrenor de culturism care i-ar fi vândut substanțe interzise. “I-a dat prafuri de-alea să-i crească mușchii. Mi-a zis că i-a cerut 70 de lei antrenorul dar n-a avut decât 50 și îi tot zicea să nu uite că mai are să-i dea 20 de lei”, se plânge mama băiatului. Rudele victimei mai spun că băiatului i-ar fi venit rău imediat după ce a luat o doză de anabolizante.

Până acum, autoritățile nu au putut confirma că incidentul s-ar fi produs în sala de culturism, însă Poliția a demarat deja o anchetă. La sala de culturism unde se antrena băiatul decedat în urma crizei cardiace, nimeni nu a mai văzut vreo mișcare. Patronul nu este de găsit pentru a lămuri misterul acestui deces.

Tânărul decedat în condiții suspecte a lăsat în urmă un copil și o soție însărcinată în șapte luni. El va fi înhumat sâmbătă.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton