miercuri, 21 februarie, 2024

VIDEO Un elev de clasa a şaptea a fost desfigurat chiar în faţa şcolii

VIDEO Un elev de clasa a şaptea a fost desfigurat chiar în faţa şcolii

Facebook
Twitter
Email

Scandal la o şcoală din Buzău după ce un băiat a fost bătut cu bestialitate de un coleg. Incidentul s-a produs în centrul oraşului, chiar în faţa unităţii de învăţământ. În urma loviturilor încasate elevul a fost internat de urgenţă la spital cu nasul spart şi ochii umflaţi. Bătăuşul nu riscă decât o simplă mustrare. Altercaţia s-a produs imediat după terminarea orelor de curs chiar în faţa şcolii. Victima, elev în clasa a şaptea, a fost aşteptat de un coleg mai mare cu un an, care a vrut să se răzbune pentru că i-a furat iubita. „A zis că m-am luat de prietena lui, apoi că l-am înjurat dar cred că este invidios că îi place fetei de mine” a declarat băiatul bătut.

Martori la bătaie au fost colegii victimei dar şi mai mulţi trecători care i-au acordat primul ajutor băiatului. „Băiatul meu putea să moară. A picat inconştient pe beton şi s-a lovit rău la cap. L-a lovit cu ceva dur în nas şi a sângerat abundent.Voi face plângere la poliţie pentru că vreau să mi se facă dreptate” a declarat Cornelia Burcău, mama victimei.

În urma bătăii încasate, băiatul de 13 ani a ajuns la spital cu răni severe la faţă.” În urma loviturilor primite pacientul a suferit o fractură de piramidă nazală şi a fost operat de urgenţă, în prezent starea lui fiind bună” a declarat Adriana Bratosin purtător de cuvânt Spitalul Judeţean de Urgenţă din Buzău.

Deşi nu poate face mare lucru, directoarea şcolii susţine că în cazul elevului bătuş se vor lua măsuri drastice. „Vom  lua măsuri drastice în urma acestui incident. Elevul deja a fost atenţionat cu mustrare şi se va aplica scăderea notei la purtare” a declarat Mihaela Chiriac, directoarea şcolii numărul 5-Dionisie Romano.

Pentru că incidentul nu s-a produs în interiorul şcolii, conducerea consideră că este degrevată de orice responsabilitate în acest caz.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.