miercuri, 6 decembrie, 2023

VIDEO Uite cum arată conacul reabilitat al lui Alexandru Marghiloman. Imagini unice surprinse de la înălțime

VIDEO Uite cum arată conacul reabilitat al lui Alexandru Marghiloman. Imagini unice surprinse de la înălțime

Facebook
Twitter
Email
Reabilitarea Conacului Marghiloman s-a încheiat anul acesta. Investiţia care a constat în restaurarea ansamblului ce include Vila Albatros şi parcul Marghiloman s-a ridicat la 20 de milioane de lei, lucrările fiind realizate printr-un program cu finanţare europeană. 

Vila Albatros, fostă reşedinţă a ministrului Alexandru Marghiloman din parcul cu acelaşi nume, va găzdui Centrul Cultural ”Alexandru Marghiloman”, instituţie publică de cultură şi educaţie din subordinea Consiliului Local. 
 
Lucrările de reabilitare a monumentului istoric “Ansamblul Conacului Marghiloman” au fost finalizate oficial după patru ani de la obţinererea finanţării.
 
 
Proiectul de restaurare a Vilei Albatros şi de reabilitare a Parcului Marghiloman a fost inclus în Planul Integrat de Dezvoltare Urbană, cu o valoare totală de 27,3 milioane lei, din care eligibilă de 21,32 de milioane de lei. 
 
Filmarea aeriană este un nou serviciu al agenției stiridebuzau.ro, care în viitor va oferi publicului buzoian imagini unice cu obiectivele principale din oraș.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.