VIDEO Uimire printre buzoiencele care au primit vizita curierului Cupidon, de Ziua Îndrăgostiților

Cupidon chiar există, în Buzău, iar de Ziua Îndrăgostiților a muncit mai mult decât oricând. A mers și le-a făcut surprize îndrăgostiților, încărcat cu tort, șampanie și mesaje de dragoste. A făcut față tuturor cererilor, pentru că, de când a început pandemia, și-a tras o firmă de curierat mai specială.

Simona este una dintre tinerele din Buzău care, de Ziua Îndrăgostiților, au avut parte de o vizită de neuitat. Ea s-a trezit la ușă cu un oaspete încărcat cu daruri trimise de persoana iubită.

- Promo -

Simona a aflat că-i trecuse pragul chiar Cupidon, în uniformă de curier, care primise o nobilă misiune de la Marius, soțul ei.

Buchetul de flori, tortul și șampania au impresionat-o pe Simona. Avea să o copleșească îsă mesajul video transmis prin intermediul lui Cupidon.

În această zi specială, curierul îndrăgostiților a făcut multe cupluri fericite. Cupidon curier este afacerea Nicoletei Popa, o buzoiancă pe care pandemia a obligat-o să caute surse alternative de venit. Duce cadouri, însoţite de un tort şi un mesaj personalizat, comandate de la distanță.

Prin serviciul de curierat înfiinţat în vara anului trecut, Nicoleta este intermediarul unor cadouri comandate de la distanţă, fără ca sărbătoriţii să intuiască ceva. Participă la alegerea darului prin sfaturi şi sugestii.

”Avem multe comenzi în această zi specială, iar cele mai multe au venit de la oameni plecați afară. Reacțiile sunt dintre cele mai diverse, de emoție, uimire,, au lacrimi în ochi”, spune Nicoleta Popa.

 

Mesajele video, care rămân peste ani în amintirea sarbătoriţilor, torturile, buchetele de flori sau sticlele de şampanie pot aduce zâmbete pe chipul copiilor, părinţilor şi prietenilor.

Buzoianca spune că nu contează distanţa sau localitatea în care trebuie să ajungă Cupidon Curier, ci important este să facă oameni fericiţi. Un pachet economic, care conține dulciuri, vin spumant, buchet de flori şi felicitare video, costă 300 de lei.

Fii Reporter