sâmbătă, 24 februarie, 2024

VIDEO Tânăra ucisă de un psihopat pe o stradă din Anglia nu poate fi repatriată din lipsă de bani

VIDEO Tânăra ucisă de un psihopat pe o stradă din Anglia nu poate fi repatriată din lipsă de bani

Facebook
Twitter
Email

Dramă în localitatea Caragele comuna Luciu din Județul Buzău. Vestea că o tânără de 24 de ani din localitate plecată la muncă în Anglia, a fost ucisă  pe o stradă comercială aglomerată de la Ilford, în Essex -estul Angliei, a îndoliat întreaga comunitate. Mariana Popa plecase la muncă împreună cu viitorul său soț în speranța că își vor putea clădi un viitor mai bun. Tragedia s-a produs pe o stradă comercială aglomerată din Ilford, în Essex (estul Angliei), tânăra murind ulterior la Royal London Hospital. Fratele victimei, Costel Popa, de 31 de ani, spune că sora sa ar fi fost atacată într-o zonă rău famată a unui cartier din Ilford.

Am aflat de la viitorul meu cumat că sora mea urma să se întâlnească cu o prietenă ca să meargă la cumpărături într-un magazin românesc. Nenorocirea a făcut ca ea să fie atacată de un bărbat înarmat cu un cuțit. Am aflat că a fost înjughiată și cu ultimele puteri s-a târât într-un fast–food după care s-a prăbușit pe podea. Marți am fost sunați de poliția egleză și am crezut că cineva face o glumă proastă dar din păcate e adevărat”, a mai spus fratele victimei.

1157667 503276726419906 1091265916 n

Primarul localității Luciu a declarat că familia este foarte sărmană și că mama fetei ar fi venit chiar în urmă cu câteva zile să se înscrie pentru acoradrea ajutorului social.

Fratele decedatei a confirmat că familia se află acum în imposibilitatea de a repatria corpul neînsuflețit. „Am fost anunțați de autorități că trebuie să achităm 3500 de lire pentru repatriere. Eu și părinții mei suntem disperați pentru că nu avem de unde să luăm atâția bani”, a declarat Costel Popa.

382372 324512534296327 1579601816 n

Poliţiștii englezi au reținut déjà un suspect în vârstă de 48 de ani, care se află acum în custodia secției din East London. Dacă familia nu va putea face rost de bani în timp util pentru repatrierea victimei, corpul neînsuflețit al Marianei Popa ar putea fi incinerat de autoritățile britanice.

CITEŞTE ŞI:

FOTO Poliția din Marea Britanie caută ucigașul unei tinere din județul Buzău

Mariana Popa era însărcinată în trei luni și urma să se căsătorească anul viitor.

VEZI MAI JOS VIDEO CU LOCUL UNDE S-A PRODUS TRAGEDIA!

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.