miercuri, 22 mai, 2024

VIDEO Şocant!Are 60 de ani şi doarme sub cerul liber în prag de iarnă

VIDEO Şocant!Are 60 de ani şi doarme sub cerul liber în prag de iarnă

Facebook
Twitter
Email

Locatarii de la marginea cartierului Micro 14 sunt scandalizaţi de drama unui bărbat de 60 de ani care a ajuns ca în lipsa unei locuinţe să doarmă sub cerul liber când afară sunt noaptea doar 0 grade Celsius. Bătrânelul poreclit Chihuahua şi-a făcut culcuş lângă un camion parcat la capătul liniei de maxi-taxi numărul 7 şi situaţia lui pare că nu are nicun fel de rezolvare. A ajuns în centrul pentru persoanele fără adăpost dar nu a fost ţinut decât 2 săptămâni. Acum bărbatul a ajuns punct de atracţie pentru toţi locatarii din zona „capăt de linie” din cartierul Micro 14.Cei care îl cunosc spun că esteun om potolit care nu mai aşteaptă nimic de la viaţă. Soarta lui s-a decis după ce soţia a murit şi a fost aruncat în stradă de către rude. Lovit de o arterită cronică după lunile pe care şi le-a petrecut sub cerul liber, bătrânul a ajuns  aproape invalid. Acum doar mila locatarilor din zonă îl mai ţine în viaţă. Îl hrănesc cu ce pot iar unii din ei îşi fac milă şi-l primesc câteodată să mai facă un duş fierbinte.
Reporterii de la stiridebuzau.ro l-au vizitat noaptea trecută pe sărmanul boschetar în urma apelurilor telefonice făcute de câţiva cetăţeni din zonă. Bătrânelul ne-a declarat că nu mai aşteaptă decât să moară şi că în fiecare noapte se roagă ca să scape de suferinţă.

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.