joi, 22 februarie, 2024

VIDEO ȘOCANT! Cal mort pe marginea unui drum din Buzău

VIDEO ȘOCANT! Cal mort pe marginea unui drum din Buzău

Facebook
Twitter
Email

Un cal a zăcut mort, aproape două ore, pe marginea unui bulevard important din Buzău, fără ca vreo autoritate să ia vreo măsură în acest interval. Martorii neobişnuitului eveniment spun că animalul a căzut din picioare, ca secerat. S-a clătinat de câteva ori, iar stăpânii lui, doi indivizi de etnie rromă, i-au dat să bea apă dintr-o găleată, înainte să vadă cum animalul cade din picioare. Incidentul s-a consumat la orele amiezei, pe strada Alexandru Marghiloman. Timp de aproape două ore, cât a zăcut cabalina pe marginea drumului, trecătorii se opreau în loc şi-l priveau la fel de neputincioşi ca şi poliţiştii prezenţi la faţa locului.

Stăpânii calului dau vina pe un veterinar că le-ar fi omorât animalul, cu o injecţie. ”Calul nu a mâncat de azi dimineaţă şi azi am fost cu el la medic fiindcă am crezut că e răcit. I-a făcut injecţie şi după aia animalul s-a umflat şi a murit. Acum cine ne dă nouă bani pe el”, spune unul dintre căruţaşi.

Un inspector de la DSV şi-a făcut apariţia la un moment dat, însă numai pentru a constata decesul animalului. Veterinarul a spus că animalul ar fi murit, cel mai probabil, din cauza unor “afecţiuni vegetative”. În cele din urmă, proprietarii au luat leşul de pe carosabil şi au plecat cu el, în căruţă.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.