joi, 30 noiembrie, 2023

VIDEO Panoramă extraordinară cu focul de artificii care a luminat cerul Buzăului, după concertele Deep Central și Corina

VIDEO Panoramă extraordinară cu focul de artificii care a luminat cerul Buzăului, după concertele Deep Central și Corina

Facebook
Twitter
Email
Zece minute a durat spectacolul de artificii care a pus capăt ediției din acest an a sărbătorii Zilele Buzăului. Timp de trei zile, distracția a pus stăpânire pe centrul orașului, unde mii de buzoieni au asistat la concerte și au făcut consumație teraselor de alimentație publică.  

Piața Dacia a fost în acest weekend cel mai zgomotos punct din oraș. Sâmbătă, peste 2000 de buzoieni, spun organizatorii, s-au perindat printre terase, atrași atât de vedetele culinare, precum mititeii la grătar, cât mai ales de cele de pe scena amplasată în fața Palatului Comunal. 
 
Sâmbătă, petrecerea a fost întreținută de soliști și formații de muzică populară, precum Kronos, Mirela Ursache sau Steliana Sima iar duminică au susținut recitaluri Teo Manciulea, Andrada, Jasp, Deep Central și Corina. 
 
Duminică seară, spectacolul din centrul orașului s-a încheiat puțin după ora 22.00, cu un foc de artificii care a durat zece minute. 
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.