VIDEO Oameni ai străzii, salvați de polițiștii locali dintr-un adăpost improvizat în pădurea Crâng

Misiune de salvare a trei oameni ai străzii, care riscau să moară degerați într-un adăpost improvizat de ei în pădurea Crâng, din Buzău. După ce au fost descoperiți de polițiștii locali, cele trei persoane au fost ridicate și internate în Centrul de Zi al Primăriei. Pentru că refuzau ajutorul, agenții au decis să le demoleze cocioaba în care aceștia dormeau.

În această dimineață, poliţiştii locali au fost nevoiţi să demoleze un adăpost improvizat în Parcul Crâng pentru a le determina pe cele trei persoane, care îşi găsiseră adăpost acolo, să părăsească zona şi să se îndrepte către Centrul de Zi şi de Noapte pentru Persoane fără Adăpost.

Deşeurile rezultate în urma demolarii au fost adunate şi ridicate de un utilaj pus la dispoziţie de societatea de salubritate a municipiului Buzău.

În ultimele zile, au fost identificate pe străzile din municipiul Buzău, în gară şi în diferite adăposturi improvizate, un număr de 23 persoane ce locuiau în condiţii improprii și erau expuse pericolului reprezentat de temperaturile foarte scăzute. Aceste persoane au fost consiliate şi îndrumate către Centrul de Zi şi de Noapte pentru Persoane fără Adăpost unde au fost cazate şi au primit îngrijirile necesare.

Avand în vedere avertizările emise de Institutul National de Meteorologie, ce vizează fenomene meteo extreme, cu temperaturi foarte scazute, zăpadă şi viscol, poliţiştii locali au ca misiune şi identificarea persoanelor fără adăpost şi conducerea lor către Centrul de Zi şi de Noapte pentru Persoane fără Adăpost.

Fii Reporter