VIDEO Membrii unui club de offroad au dus ajutoare copiilor și bătrânilor din satele izolate

A intrat deja în obișnuința membrilor GTC MotorSport să organizeze campanii umanitare cu ocazia marilor sărbători şi să includă pe listă familii nevoiaşe din judeţul Buzău. Zeci de maşini de offroad, încărcate cu ajutoare, au ajuns în weekend la 200 de copii şi 100 de bătrâni din Brăeşti şi Nehoiu.

Pregătirea convoiului umanitar a început vineri, la un depozit de la marginea orașului Buzău. Aici, echipa clubului de offroad GTC MototSport a pus în pachete tonele de alimente strânse de din contribuție proprie și din sponosrizări.

”Pentru bătrâni am pregătit o listă cu 38 de produse de bază. Practic ce avem noi acasă o să aibă și ei în perioada de Crăciun, cam 50 de kilograme de produse alimentare pentru fiecare, iar pentru copii am pregătit cadouri, frumos împachetate, fiindcă așa este frumos, și o pungă foarte mare cu dulciuri”, a declarat Răzvan Cirap, președintele clubului de offroad.

Sâmbătă și duminică, echipajele GTC MotorSport s-au deplasat în convoi către zone cu drumuri greu accesibile pentru a distribui ajutoarele familiilor izolate și copiilor din Brăești și din zona Nehoiu.

Fii Reporter