miercuri, 21 februarie, 2024

VIDEO Locatarii unui bloc au sunat la 112, speriați că locuințele le-au fost invadate de fum. Pompierii au ajuns degeaba la solicitare

VIDEO Locatarii unui bloc au sunat la 112, speriați că locuințele le-au fost invadate de fum. Pompierii au ajuns degeaba la solicitare

Facebook
Twitter
Email
Panică astăzi printre locatarii unui bloc din Buzău. Ei au sunat la 112 pentru a anunța că apartamentele le-au fost invadate de un fum înecăcios. Ajunși la fața locului cu două autospeciale, pompierii au constatat că au fost alertați degeaba: fumul provenea de la deratizarea care se desfășura în acel moment în bloc. 

Mai mulți locatari ai blocului 12A din municipiul Buzău au sunat azi-dimineață la 112 pentru a anunța prezența în apartamente a unui fum gros și înecăcios. 
 
Au alertat pompierii și angajații fililaiei unei societăți de telecomunicații, de la parterul blocului, dar și unii trecători, care au văzut cum ieșea fum gros de pe scara blocului respectiv. Pompierii au plecat la intervenție cu două autospeciale iar la fața locului au ajuns și echipaje ale Poliției și Jandarmeriei.
 
”Am constatat că nu era niciun incendiu la societatea indicată, fumul degajat fiind rezultatul deratizării la una din asociațiile de proprietari din zonă”, a declarat mr. Iulian Apostol, de la ISU Buzău.
 
În această perioadă, în toată țara, la 112 sunt semnalate numerase apeluri prin care oamenii se panichează după ce semnalează prezența fumului gros din cauza operațiunilor de deratizare. 
 
Pompierii spun că este necesar ca autorităţile locale să informeze cetăţenii din blocurile respective privind desfăşurarea campaniei de deratizare, astfel încât aceştia să nu se mai panicheze.
 
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.