luni, 4 martie, 2024

VIDEO Jeep prins în noroaie, scos cu boii. S-a întâmplat pe un drum sătesc din Buzău

VIDEO Jeep prins în noroaie, scos cu boii. S-a întâmplat pe un drum sătesc din Buzău

Facebook
Twitter
Email

Un filmuleț postat de o buzoiancă de la munte, în care un autoturism cu mulți cai putere este tras cu boii, tinde să devină viral pe internet. Prin clipul postat pe Facebook, pe care mulți l-ar considera mai degrabă comic, autoarea lui dorește de fapt să atragă atenția asupra stării jalnice a drumurilor din județul Buzău.

Clipul de un minut și jumătate surprinde o scenă mai puțin obișnuită. Un autoturism de teren cu sute de cai putere, împotmolit în noroi, este scos la liman de doi boi.

”Poate văd și autoritățile locale în ce hal trăim, consiliul județean, parlamentarii, să ne ajute cineva”, se arată în mesajul care însoțește filmulețul postat de Măndița Dinu.

Înregistrarea care a fost făcută joi pe un drum sătesc din comuna Mânzălești a strâns peste 6.000 de vizualizări în numai câteva ore. ”Masina fie ia cu multi cai putere, tot boii saracii fac fata…la astfel de noroi”, este unul dintre mesajele apărute ca reacție la postarea femeii din Mânzălești.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.