VIDEO Impresionantul moment în care câțiva copii de la țară întâmpină o mașină a Poliției

Impresionat de gestul unor copii care, la vederea mașinii de poliție, au salutat militărește și au fredonat imnul, un polițist buzoian a înregistrat scena cu un telefon mobil și a postat filmulețul pe Facebook. Clipul a strâns în câteva ore mii de vizionări și reacții pozitive din partea internauților.

Pe înregistrare apar cinci copilași care se aliniază, salută și cântă „Deșteaptă-te române” atunci când ajunge în dreptul lor patrula de poliție din comună. ”Foarte tare!!! Copiii din Spătaru, atunci când trece mașina de patrulare… Poate cel mai frumos salut și compliment de când fac parte din ministerul ăsta”, scrie Adrian Mihai Lal, polițist în comuna buzoiană Costești, în mesajul care însoțește filmulețul.

Clipul filmat și postat de polițistul din Costești a strâns în câteva ore numeroase reacții pozitive din partea internauților. ”Felicitări! Foarte frumos gestul copiilor, gest care denotă faptul că legătura poliție-comunitate este strânsă în zonă!”, scrie Iulian Adrian Bechir. Autorul postării asigură că reacția copiilor a fost spontană, nefiind vorba despre o regie, așa cum bănuia unul dintre internauți.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI