joi, 18 aprilie, 2024

VIDEO Îmbrânceli între vlogger-ul Cristian Sîrbulescu și consilierul local Silviu Roșioru

VIDEO Îmbrânceli între vlogger-ul Cristian Sîrbulescu și consilierul local Silviu Roșioru

Facebook
Twitter
Email

A fost scandal mare între consilierul local Silviu Roșioru și vlogger-ul buzoian Cristian Sîrbulescu, în fața Primăriei. Cearta a avut loc miercuri, la orele prânzului, la sfârșitul ședinței Consiliului Local Municipal.

Potrivit martorilor, consilierul local Silviu Roșioru l-ar fi lovit în cap pe vlogger cu o mapă plină cu documente. A fost scânteia care a declanșat o ceartă din care nu au lipsit îmbrâncelile și o serie de înjurături.

Polițiștii locali aflați de serviciu la intrarea în Palatul Comunal au chemat prin stație un echipaj de la ordine publică.

După ce a fost legitimat, Cristian Sîrbulescu a fost urcat într-o autospecială a Poliției Locală și dus la secție, unde a fost amendat pentru tulburarea liniștii publice.

Scandalul de astăzi ar fi pornit de la o dispută mai veche între consilierul local și vlogger, purtată în special pe rețelele de socializare.

În ultima vreme, vlogger-ul Cristian Sîrbulescu s-a remarcat prin câteva postări care s-au viralizat rapid. În perioada pandemiei, el a confecționat o ”izoletă electrică” și un tanc din pânză, pe care le-a fixat pe o trotinetă electrică. Cu cele două vehicule artizanale, Sîrbulescu a mers la McDrive pentru a-și cumpăra mâncare.

În septembrie 2019, nonconformistul influencer a fost identificat de polițiști ca fiind unul dintre cei care le-au desenat mustăți și coarne candidaților la alegerile prezidențiale de pe materialele de propagandă electorală din Buzău.

În noaptea de 14 spre 15 septembrie, în plin centru al municipiului, mai multe corturi de campanie au fost vandalizate și inscripționate cu expresii obscene. Cristian Sârbulescu ar fi recunoscut implicarea în actele de vandalism, după ce i-au fost arătate imagini de pe camerele de supraveghere din zonă.

Silviu Roșioru, celălalt personaj implicat în altercația din fața Palatului Comunal, este declarat unul dintre cei mai vehemenți contestatari ai puterii locale din Buzău. În aprilie 2019, acesta a fost nominalizat de ALDE pentru postul de viceprimar, post rămas vacant după demisia lui Andrei Neder.

Primarul Constantin Toma nu a fost de acord cu alegerea ca secund a lui Roşioru. “O să îl pun să ude florile în parc”, declara atunci primarul.

Silviu Roșioru este inițiatorul unui proiect contestat de majoritatea colegilor din legislativul local. El propune schimbarea denumirii Pieței Dacia din centrul Buzăului în Piața Revoluției 1989. Proiectul de hotărâre privind schimbarea denumirii a fost respins în ședința ordinară.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.