VIDEO Imagini sfâşietoare cu copilul adoptat de Becali. Marian Ursea se roagă zi şi noapte pentru libertatea latifundiarului din Pipera

Marian Ursea, copilul sărac din Buzău pe care Gigi Becali l-a luat anul trecut în grija sa, trăieşte de luni un adevărat coşmar. Băiatul a privit şocat la televizor cum tatăl său adoptiv a ajuns după gratii. Rămas fără principalul său sprijin Marian mai are acum o singură speranţă: ca George Becali să fie graţiat de Preşedintele Băsescu. Rămas în grija bunicii după ce tatăl s-a spânzurat iar mama l-a abandonat , Marian Ursea s-a luptat mai bine de trei ani cu o sărăcie cruntă.

Impresionat de drama copilului rămas fără părinţi care avea  şi grijă de bunica sa, omul de afaceri Gigi Becali a făcut în luna august a anului trecut o donaţie substanţială.

Micuţul a fost scos dintre mormane de mizerie şi apoi ajutat de afacerist să se mute împreună cu bunica dintr-un bordei într-o casă nouă cupărată cu banii jos. Apoi Becali i-a cunpărat calculator, haine şi mâncare şi i-a angajat micuţului o bonă ca să-l îngrijească.
După ultimele evenimente neplăcute din viaţa îngerului său păzitor cum îl numeşte Marian Ursea pe George Becali, copilul se roagă ca cineva să-l scoată din puşcărie „Îmi pare rău de tot ce s-a întâmplat. Sunt şocat de ce i s-a întâmplat domnului Becali . Cred că doar Preşedintele Băsescu ar putea sa-i dea drumul ” povesteşte copilul.

Bona lui Marian este şi ea în stare de şoc de când a auzit vestea.”Nu stiu cum ne vom descurca, dansul m-a ajutat şi pe mine că mi-a dat un loc de muncă. Acum mă rog pentru dânsul” a declarat Lungu Nicoleta, bona copilului.
De aceeaşi părere este şi femeia care i-a vândut casa latifundiarului care crede că pedeapsa la care este suspus afaceristul este prea grea.”Acum mă rog pentru sufletul lui că să scape că este un om bun. Ne-a dat cât am cerut pe casă. Ceea ce a făcut el n-a mai făcut nimeni pentru oamenii amărâţi în ţara asta”” a declarat Lucreţia Ion
Magnatul din Pipera a plătit anul trecut în luna august peste 17.000 de euro pentru casa în care locuiesc de acum puştiul şi bunica sa.

Fii Reporter
Loading...
DISTRIBUIȚI