sâmbătă, 24 februarie, 2024

VIDEO Imagini incredibile! Vezi cum suferă rudele fetei al cărei trup a fost încurcat la morga din Buzău

VIDEO Imagini incredibile! Vezi cum suferă rudele fetei al cărei trup a fost încurcat la morga din Buzău

Facebook
Twitter
Email

Familia Diaconescu se pregătea să-și înmormânteze fiica sâmbătă. Vineri au stat toată ziua la morgă pâna să fie gata hârtiile și necropsia. Abia pe seară au reușit să-i ia sicriul de la medicina legală și l-au dus acasă, în localitatea Padina. Când au deschis capacul, rudele au rămas înmărmurite când au văzut ca în sicriu e trupul celeilalte fete. Dublă lovitură pentru familiile fetelor de 17 ani, moarte în accidentul de joi seara, din localitatea buzoiană Căldărăști. Rudele uneia dintre fete au primit în sicriu trupul prietenei ei! Când și-au dat seama de gafa angajaților de la morgă, rudele au anunțat imediat poliția și medicina legală.

 Rămași fără decedat în seara de priveghi și cu toată mâncarea pregătită pentru pomana creștinească,rudele sunt revoltate și cer ca cei vinovați să plătească.“Este de neimaginat.Eu nu am mai pomenit aşa ceva. Am plâns-o pe drum, i-am aprins lumânări şi când am ajuns acasă, am deschis și am văzut că era cealaltă, îmbrăcată cu hainele aduse de noi. Cineva trebuie să plătească pentru această gafă” a declarat Coca Bolda, mătușa Alexandrei. 

CITEŞTEŞI : MACABRU! Familia unei tinere decedată în accidentul de joi, de la Căldărăști, a primit cadavrul celeilalte fete

Strânși la priveghi, rudele și localnicii nu au mai avut pe cine să jelească.“ Vai de capul nostru…După ce că suntem amărâţi s-a mai întâmplat şi încurcătura asta şi mi-a adus altă fată. Nu mai ştiu ce să mai zic” a declarat Simona Diaconescu,mama Alexandrei.

Din cauza gafei celor de la Serviciul de Medicină Legală, familia Alexandrei a reprogramat îmormantarea pentru duminica.“Se strică mâncarea, o dau la porci, ce facem noi, că părinții fetei sunt săraci și n-au cu ce să mai cumpere alta.” ne-a declarat revoltată bunica fetei

CITEŞTE ŞI : VIDEO Tristețe la Liceul din Smeeni, unde învăța una dintre adolescentele moarte în accidentul de la Căldărăști

Angajații serviciului de medicină legală au luat înapoi la morgă sicriul cu cadavrul celeilalte fete și au invitat cele două familii să își ia acasă trupurile fetelor sâmbătă dimineață.

Alexandra, un dintre fetele care au decedat, joi, în accidentul produs în apropiere de localitatea Caldărăşti, era elevă în clasa a X-a la acest liceu. În memoria ei, colegii au aprins lumânări şi au împodobit scaunul și banca colegei lor cu flori în formă de inimă.

Joi seară, pe raza localităţii Căldărăşti, un grav accident de circulaţie s-a soldat cu moartea a două adolescente și rănirea gravă a doi tineri. Şoferul unui autoturism care circula dinspre localitatea Padina spre Pogoanele, după o curbă, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit frontal de o autoutilitară condusă regulamentar de un buzoian.

CITEŞTE ŞI :Accident mortal la Căldărușanca, din cauza unui șofer iresponsabil

În urma impactului violent, cele două fete, ambele în vârstă de 17 ani, din Padina, au murit pe loc, iar şoferul, un tânăr din Pogoanele, în vârstă de 31 de ani, și pritenul acestuia, din aceeaşi localitate, au ajuns la spital în stare foarte gravă.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.