luni, 15 iulie, 2024

VIDEO “Hannibal Lecter” de Buzău,cel mai violent criminal al ultimelor decenii

VIDEO “Hannibal Lecter” de Buzău,cel mai violent criminal al ultimelor decenii

Facebook
Twitter
Email

Localnicii din localitatea buzoiană Vadu Paşii sunt în continuare şocaţi de oribila crimă produsă ieri seară de Iulian Manole, bărbatul de 40 de ani venit în vizită la mama sa. Vorbesc într-una numai despre acest subiect şi au ajuns să-l poreclească pe asasin “Hannibal Lecter”, celebrul personaj din filmul de groază “Tăcerea Mielor” O crimă care i-a îngrozit pînă şi pe anchetatori, care spun neoficial că Iulian Manole ar fi unul dintre cei mai periculoşi criminali din ultimii 40 de ani de la Buzău. Un psihopat  desprins din scenariile Hollywood-iene.

Cam aşa se poate rezuma cumplita faptă comisă de Iulian Manole de 40 de ani, patron şi inginer constructor. Omul şi-a omorât ieri seară mama într-o manieră care a îngrozit pe toată lumea.Criminalul a ucis cu mâinile goale după ce i-a scos femeii organele interne prin vagin.

vlcsnap-2013-09-27-19h58m40s194

Rudele criminalului au povestit astăzi că bărbatul i-ar fi dat fratelui o explicaţie şocantă la scurt timp după ce a săvârşit crima. “Stai liniştit că nu i-am făcut nimic doar am exorcizat-o! Am scos toţi dracii din ea” i-a declarat mătuşa criminalului primarului din localitate, Virgil Suditu.

Cazul cutremurător produs ieri la Vadu Paşii aduce aminte de crimele oribile comise în urmă cu doi ani într-o altă comună din Buzău, de un alt asasin devenit celebru după ce a dat dovadă de un sadism extrem: Eugen Galeş , poreclit de săteni “Omul Pădurii”.eugen gales

Mai periculos decât “Omul Pădurii”.

În aprilie 2010, toată suflarea din Năeni a trăit sub imperiul groazei, după ce doi oameni au fost ucişi de “Omul Pădurii” cu bestialitate.Prima victimă a fost chiar mătuşa lui de 70 de ani iar cea de-a doua, un tânăr de 31 de ani. Poliţiştii l-au găsit după câteva zile de căutări, prin pădurile din zonă, pe cel care a comis ambele crime. Localnici îl văzuseră rătăcind prin pădurile din împrejurimi. Arăta mai degrabă a animal, nicidecum a om şi mirosea îngrozitor.

Anchetatorii spunea în 2010 despre criminalul din Năeni ca fiind unul dintre cei mai periculoşi infractori din toate cazurile investigate la Buzău.

Cei care se ocupă  acum de cercetarea cazului de la Vadu Paşii spun despre Omul Pădurii alis Ioan Galeş este mic copil pe lângă Iulian Manole poreclit de săteni “Hannibal Lecter. “Dacă a fost capabil să-şi rupă până şi cătuşele vă daţi seama cam de ce este în stare acest individ. Abia patru oameni au putut să-l ţină şi a fost supravegheat de o duzină de mascaţi.Nu ştiu dacă e bolnav sau joacă teatru însă este cert că e un om foarte inteligent” ne-a declarat unul dintre anchetatori.

Iulian Manole a reuşit ieri să-şi rupă lanţul de la cătuşe în timp ce era transportat pentru audieri de la postul de poliţie Vadu- Paşii către Parchetul din Buzău. Ajuns la Parchet suspectul a luat-o la fugă însă a fost culcat la pămînt şi încătuşat din nou.

Anchetatorii au fost îngroziţi de maniera în care  bărbatul şi-a omorît mama însă până astază au fost foarte rezervaţi în declaraţii.

CITEŞTE ŞI:

“Hannibal Lecter” de Buzău a scăpat din arest. Vezi unde a ajuns sadicul criminal care şi-a omorât mama

 

 

VIDEO ŞOCANT! Criminalul de la Vadu Paşii şi-a omorât mama cu mâinile goale. I-a scos organele interne prin vagin

 

 

VIDEO Scene incredibile astăzi la Parchetul Judeţean Buzău.Bărbatul acuzat că şi-a omorât mama, la un pas să scape din escorta poliţiei

VEZI VIDEO MAI JOS CU CEI DOI CRIMINALI DUPĂ CE AU FOST PRINŞI DE POLIŢIŞTI -HANNIBAL LECTER DE BUZĂU ŞI OMUL PĂDURII

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.