duminică, 23 iunie, 2024

VIDEO Dramă în localitatea Săgeata. Tânăra care şi-a pierdut viaţa în accidentul de la Smeeni a fost înmormânată

VIDEO Dramă în localitatea Săgeata. Tânăra care şi-a pierdut viaţa în accidentul de la Smeeni a fost înmormânată

Facebook
Twitter
Email

 

Gabriela Daniela Stancu, tânăra de 19 ani care a murit pe patul de spital în urma accidentului produs duminică dimineaţă pe raza comunei Smeeni, a fost condusă astăzi pe ultimul drum.Slujba de pomenire a avut loc în jurul orei 12 în comuna Săgeata, locul natal al mamei sale. Toată suflarea din localitate a fost şocată de drama fetei. Oamenii au declarat că nu le vine să creadă despre tragedia care a lovit familia Stancu. La funeralii au participat şi zeci de prieteni ai tinerei care au ţinut să o conducă pe ultimul drum.

Pe contul de Facebook al tinerei, toţi cei care au cunoscut-o lasă mesaje pline de durere. „Dumnezeu să o odihnească şi condoleanţe părinţilor! Nici nu vreau să mă gândesc cum e să-ţi îngropi copilul! :((”, spune Felix. „Trandafirii nu se ofilesc… chiar şi în intuneric ei zâmbesc :(( (Dănutzaa noastra nu te vom uita niciodata… o să te iubim de la pământ până la cer….„, sună un alt mesaj îndurerat.

Şi Cătalin a cunoscut-o pe Gabriela şi îi deplânge moartea: „Ai fost o minunăţie de fată, dar asta este soarta. Cu toţii odată şi odată trebuie să plecăm din această lume…”

Tragedia s-a produs duminică dimineaţă, în timp ce mai mulţi tineri se întorceau de la o petrecere, Gabriela şi alţi patru prieteni dintr-un autoturism marca Skoda au avut un accident. Neatenţia şi oboseala ar fi cauzele principale pentru care şoferul maşinii, un băiat de 19 ani, ar fi pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat pe un câmp.

Totul s-a întâmplat în zorii zilei de duminică, pe DJ 203 D, pe raza comunei Smeeni. Fata absolvise de curând Liceul cu Program Sportiv din Buzău şi se părea că tânăra va avea un viitor frumos.

Doi dintre pasageri au fost răniţi grav, iar pentru Gabriela nu s-a mai putut face nimic, deşi a fost transportată de urgenţă la spital.Şoferul care a provocat accidentul, un tânăr din Ţinteşti, a fost testat cu aparatul etilotest, însă s-a dovedit că nu băuse.

Gabriela era la început de drum în viaţă, era o fată frumoasă cu ambiţii multe, însă totul s-a schimbat într-o secundă.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.