VIDEO Cum arată varianta arabă a unei artiste din România. Asemănarea este izbitoare

Artista buzoiană Bianca Mihai a avut șansa să găsească la mii de kilometri distanță, în Dubai, o tânără care-i seamănă leit, dar cu care are și obiceiuri comune. Pănă și rudele fetelor au fost păcălite de asemănare. Bianca și Lana s-au întâlnit, iar momentul a fost unul unic pentru amândouă.

Bianca Mihai este cunoscută în întreaga țară în urma concursurilor de interpretare la care a participat. Recent, buzoianca a avut parte de experiența vieții ei. A descoperit că undeva, în lume, există o adolescentă care are exact aceleași trăsături cu ale ei și seamănă de parcă ar fi gemene.

Varianta arabă a buzoiencei se numește Lana, este pe jumătate de origine palestiniană, jumătate siriană, dar locuiește în Dubai. Descoperirea a fost făcută de prietena artistei, jurnalista Alexandra Danciu, după ce a văzut un tutorial de make-up în care apărea tânăra din peninsula Arabă.

Inițial, Bianca a fost speriată să descopere că la mii de kilometri distanță există un străin care are aceeași înfățișare ca și ea. A început să îi scrie și a primit foarte repede și un răspuns. Astfel, între Bianca și Lana s-a legat o prietenie strânsă.

Chiar și părinții Lanei au rămas uimiți de asemănare și le-a fost greu să facă diferența între cele două adolescente cu privire pătrunzătoare. În cele din urmă, cu sprijinul Alexandrei Danciu, prin Freedom Station, cele două fete au reușit să se întâlnească în Dubai.

Bianca și Lana vorbesc foarte des și în fiecare zi descoperă lucruri comune. Lana își dorește să viziteze România și să petreacă împreună cu Bianca cât mai mult timp.

Foto/video Freedom Station

Fii Reporter


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau