luni, 15 iulie, 2024

VIDEO Copaci doborâți la pământ şi un panou publicitar dărâmat de furtuna care a traversat Buzăul

VIDEO Copaci doborâți la pământ şi un panou publicitar dărâmat de furtuna care a traversat Buzăul

Facebook
Twitter
Email

O furtună puternică a lovit Buzăul, joi după-amiază, iar câţiva copaci si un panou publicitar au fost doborâţi la pământ, de rafalele de vânt. Precipitaţiile abundente au provocat inundarea mai multor străzi din municipiul Buzău, fără să pericliteze însă traficul auto. Pe raza municipiului, vântul, care a suflat în rafale de peste 50 de kilometri pe oră, a pus la pământ un panou publicitar, în zona fabricii de bere, şi doi arbori stradali. Un alt copac a căzut pe şoseaua de centură a oraşului, aproape de podul de la Mărăcineni, şi a fost nevoie ca un echipaj de poliţie să dirijeze traficul mai bine de 20 de minute, până la degajarea carosabilului. Copaci rupţi de vijelie au mai fost semnalaţi la Lipia şi Ziduri.

Precipitaţiile, care au depăşit cantitatea de 20 de litri pe metrul pătrat într-un timp foarte scurt, de aproximativ 30 de minute, au provocat inundarea mai multor străzi de la periferia municipiului dar şi a pasajului de sub podul de la Mărăcineni.
Potrivit autorităţilor, furtuna nu s-a soldat cu victime omeneşti.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.