sâmbătă, 18 mai, 2024

VIDEO Circ la marginea Buzăului! Un pasager revoltat a încercat să deturneze un autocar spre localitatea sa de baştină

VIDEO Circ la marginea Buzăului! Un pasager revoltat a încercat să deturneze un autocar spre localitatea sa de baştină

Facebook
Twitter
Email

Un bătrân trecut de 60 de ani a provocat un adevărat scandal, duminică seara, chiar la intrarea în municipiul Buzău. Supărat că şoferul unui autocar care venea de la Madrid, nu vroia s-o apuce spre Focşani, bărbatul a cerut ca maşina să oprească lângă o staţie Peco  apoi s-a postat în faţa ei şi nu a mai vrut nici în ruptul capului să plece. Doar intervenţia poliţiştilor a readus situaţia la normal şi ceilalţi pasageri şi-au putut continua călătoria. Vasile Lazăr a călătorit mai bine de două zile cu o maşină a unei societăţi de transport care operează curse internaţionale pe relaţia România – Spania.
La un moment dat, omul povesteşte că nervii i-au cedat în apropierea municipiului Buzău, când a aflat că maşina va ajunge la Focşani, abia după ce tranzitează judeţele Brăila şi Galaţi.

Supărat că va mai petrece ore bune pe bancheta autocarului, bărbatul s-a decis să-i schimbe planurile şoferului. „Am hotărât să opresc maşina şi să mă pun în faţa ei pentru că firma de transport m-a minţit că mă duce direct la Focşani. Sincer, nu puteam să mai rezist să mă plimb şi prin Galaţi şi Brăila”, a declarat pasagerul.

Pentru că nici şoferul şi nici ceilaţi pasageri nu au reuşit să-l facă pe bătrân să renunţe la planul său de a schimba itinerariul, oamenii au fost nevoiţi să ca după câteva zeci de minute să cheme Poliţia.

Speriat de posibilitatea primirii unei amenzi consistente, bărbatul a cedat până la urmă și s-a îndreptat spre gara din Buzău, de unde a luat un tren spre Focşani.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.